design

någon som vet hur man ändrar sin design som vill hjälpa mig? Jag kan inget sånt!!

Bert Stjärt!

Jaa då sitter man här denna SNÖÖÖIGA! dag! Usch vad hag hatar snön just nu! bläääääääää kan spy på den! aa men iallafall så sitter jag och kollar på "Bert STjärt - Den sista Oskulden" tråkig film kan jag säga! men nu blir det något annat på tv tror jag :S
Hahahah sitter jämt framför tvn eller datorn! Men vad ska man annars göra om vägarna är igensnöade och kallt och jävligt? Jaa vem vet så är det att bo ute i skogen säger jag bara!

Inte blir det att åka ochkolla på kök i kväll heller :( JAg som hade sett framemot att se hur han hade ritat upp vårat kök! Men men äckel snön förstör allt!

Vill också säga GRATTTTTTTTTTTTTIS! Emma Sundin som fyller 18 idag!!

XOXO <3


Hemma....

Hemma från skolan nu. Första skoldagen på Broman efter 9 veckors praktik och lov! kändes lite konstigt mkt blickar kändes det som om och då var det inte bra blickar! I promise you I hate some of the people on broman! (dom flesta är killar eftersom det är dom som ger blickar)!!! Äckelbarn säger jag till dom! JAg bryr mig inte mig i dom så varför ska dom bry sig om mig? I dont know!?

Sååååå kom man hem från skolan till ett nystädat kök! vem kan ha städat i köket?
Jooo det är min syster! Hon kom hem från ett år i Nya Zeeland och överasskade mamma och pappa! PAppas reaktion när han öppnade dörren var såååå bra! "men lägg av" var det enda han sa! och det enda mamma gjorde var att grina. sååå söta! Men men då e man inte ensam barn längre :/ har lixom vant mig vid det här lafget att vara "ensam barn"! Men får leva mig in in det finns lixom inte så mkt att göra så :S

Jajaj blir att kolla runt på nätet nu och lyssna på musik så bye bye <3


XOXO <3

Spänd like hell!!!

Shiiiiit vad jag är lite nervös (A) snart kommer det hända massa ROOOOOOOOOOOOOOOOOLIGA saker!!!! =) yeyeyeyeyeyyeyeyeyeeyeyeyeyey hhahaha jag e jätte glad därför jag skriver lite konstigt!! mjaaaaaa! Kollar på vänner just nu och har MASSA levande ljus tända!!! såååååååååååååååååååååå mysigt!!! Me Like this day =) <3<3<3<3<3


Älskar levande ljus! det är sååå vackert och mysigt! <3

I en annan del av Köping!

Uscha vad jag älskar denna serie!!! jag blir sååååååååå glad när jag ser det!!! underbara människor! Speciellt Tobbe! Får än att skratta varje gång!!! det är nu på TV4!!! kollad alal små saker! I will <3

XOXO <3

Vad lever vi i för land igentligen?

Seriöst vad lever vi i för land?
Våra kändisar består av "Ensamma mammor" och "mammas pojkar" seriöst vem bryr sig om deras liv? :S
Oxå sen vad finns det för folk i detta land som blir sur när Mona Shalin(nån politikgumma) har en väska som kostar 6000! VEm bryr sig? vill man ha en LV väska för 6000 då får man väll köpa en för så mkt oxå? Vill jag ha den så sparar man lixom sen bryr inte jag mig om vad hon har för väskor :S
Sen finns det folk som blir sur på Kenza när hon uppmanar sina läsare att ge typ 10 elller 50 kr till Haiti människorna! varför ska man bli sur på det? JAg blir så jävla frustrerad!! Jag fattar inte varför folk blir sur för en sån sak? finns det någon anledning eller?
NEEEEEEEEEEEEEJ! det gör det inte!

Jajajaj nu ska jag inte vara en bitterkuk som ska sitta och klaga ner på Sverige men ibland önskar jaag att man kunna åka bort hur länge som helst till ett varmt land som Thailand t.ex! Fatta skönt att slippar Sverige i typ 2 månader! Men  pengar fattas bara :(

Men men är hemma från Gävle nu så nu återgår livet tillbaka till den tråkiga vardag som går att leva här uppe! Vakna, åka till skolan, vara i skolan, komma hem sen sova! roligt? NEEEEEEJ!!!!

Nu ska jag kolla på en gala för dom i Haiti det är massa kändisar som ska vara med! Men kom precis på att den började kl 02 i natt! PÅ MTV!!!!

Jo P.S I dont like people that dont like gay people!

XOXO <3

Lady Gaga hos Oprah!!

Älsakr seriöst Lady Gaga!!! Kolla på detta klipp när hon var hos Oprah! Hon gör ett medley med låtarna Monster,Bad Romanceoch Speechless!! Love it! (sorry för stavningsfel)

http://www.youtube.com/watch?v=_nJDyibJSHo

Är tillbaka i Gävle

Så är man tillbaka i Gävle =)
sitter och lyssnar på musik och kolalr lite på tatueringar!!! Jag vill tatuera mig nere vid foten!
Någon mer som sklle vilja tatuera sig?

Men lite om igår =) dDet ar mys började med att jag åkte till Stina typ halv 4 så visar det sig att Lisa, Maja, Ki, Emma och Stina hade gjort tårtor! Mumma plus att ajg fick 2 presenter! Intimrakningsprodukter från RFSU! Mee Like men glämde dom hemma i Hudik så får testa när jag kommer hem igen =)
HAHAH när mamma kollade på dom igår hon bara vart ska du raka dig någonstans med dom här? Jag bara men vart brukar dom intima delarna sitta? Lite puckad e hon allt! (hon vart små arg på mig) Men I dont care!
Sen stack några och jag Hannah och stina stack till stan för att äta middag på Medelhavskällaren kl 8. Vi beställde maten typ tjugo över elelr nått och fick den tio över nio typ :O Seriöst fatta hur hungrrig man var då!!!!
Sen efter det drog vi till Hannah och kollad epå film och lite gossip girl! Me like den serien!

Men men snart så komemr väl Linnea hem så man får ny fårg i håret elelr blir svart men slipper utväxt (Y) sen under veckan blir det syslöjd här i Gävle =) Jag måste laga ett par byxor samt sy upp och sy in 2 andra byxor (Y) sååå äntligen så blir dom kasnke som ajg vill ha dom!

Puss Puss Allihop!

XOXO <3


Ny Parfym!!

Sååå nu har jag beställt en ny parfym! Meee Likeiiii!

Nu blir det att dra iväg till Stina där girlsen har hittat på något trevlig (tror jag iallafall)
Sen blir det middag i stan förhoppningsvis (Y)


Notorious by Ralph Lauren


Back in Hudik!

Det har varit dålig uppdatering nu denna vecka känner jag men det ska jag ändra på nu i helgen! Jag är som sagt hemma i Hudik igen efter en vecka i Gävle =) Sitter just nu och kollar på Let´s Dance och håller på min favorit och den snyggaste tjejen i Let´s Dance historia (samt snyggaste bloggaren) Elin Kling!!! Hennes blogg hittar ni ni på http://stylebykling.tv4.se/?gclid=CO-1h7ufp58CFVoq3godSkPJ1A !! Read it!!


Men iallfall så blir jag hemma i helgen och eftersom jag fyllde 18 förra söndagen så hade jag Hannah och Stina planerat att gå ut i morgon men vet iten vart vi ska gå riktigt än =) Hoppas det blir kul iallfall (Y)

Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen nu så ska jag kolla runt lite på internet det känns som jag har missat så mkt när man är hos Linnea ( inge illa menat Linnea ;) ) Men man kollar varken på tv och inte heller så sitter man vid datorn! =)
Men så det ska vara kanske?

Jag måste lägga ut min favorit reblik just nu!!
"Tyst Linda!"
Tobbe i "En annan del av Köping" som sägerr det! Älsakr det programmet dom är så mysiga och roliga <3




Hot Hot Hot Hot ELIN!!! =)

Visste är hon snygg?
Jooo det är hon!!! ssäg inget annat!!

Seriöst!

Seriöst kan man vara mer otaggad än nu eller? Jag är så fruktansvärt trött så det inte ens är kul :(
Har ont i fötterna efter dagen oxå fryser jag och e pömsig! går inte ihop :(
Dagen på Scandic var TRÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅK!!! Jag har fått städa nästan hela köket! alla bänkar och hyllor samt luckor och friteringsmaskinen :/ Pallar inte!
Jag fattar itne att tjejerna i serveringen kan vara så pigga och glada hela tiden :O nee går inte ihop!

Men det blir en tidig kväll ikväll had ejag tänk så man får sova ut =)

XOXO <3

ROMMAMMa!

Sorry för Bad Bad uppdatering på bloggen men heey what the hek jag jobabr lixom 8 till 16 sen vill man sova =)

Iallafall så började praktiken igår (måndag) kl 8 på morgonen! seriöst jag fatatr inte hur männiksor klarar av att gå upp kl 6 varje dag :O Jag ska konvertera till att bli katt så man får ligga hemma hela dagarna och sova!
Och en sak som jag verkligen inte fattar är att tjejerna som jobbar frukost i serveringen på Scandic dom börjar HALV 6! Varje dag! och dom klarar av att hålla humöret uppe hela dagen :O  En STOR aplåd till dom *applåderar*

hhah måste berätta om gårdagen!
efter praktiken så åkte jag ner på stan och mötte upp  SweetMatilda! vi gick på Mocca och fikade lite och hade mysigt sen gick vi hem till henne för vi inte kom på nått annat att göra typ :S  Vi var där typ länge sen gick vi på Max för Me was hungrig (A) aa medans vi satt där kom det in en hemlös eller uteliggare iallafall och gick raka vägen till micron där man kan värma barnmat Etc. aa iallafall så tar han fram 2 packet med färdigmat från Findus som man värmer 10 mine ller nått :S öppnar dom sätter in dom samtidigt i micron oxå står han där och väntar!
En av tjejerna som jobbade där gick fram till han ochsa till honom att han inte fick värma dom där och att hon hade sagt år honom fler gånger innan! Asså sorry alla uteliggar eoch uteliggarediggare som läser detta Jag bli lite äcklad av dom. Dom är säkert trevliga människor men när dom ser ut som as! det klarar jag inte av helst enkelt så jag tappade matlusten lite :(

Men iallafall så hade jag och Matilda skit kul! hon var på värsta damp humöret men det går det med ;)

Nu ska jag kolla runt lite på nätet och massa olika bloggar och bara mysa =D

XOXO <3

In Gävle!!

Jaa denna 18års dag har inte varit så speciell! Vaknade med att Emma ringde och vilja prata i telefonen och jag nyvaken och trött fick höra Emmas lovly sångröst genom telefonen <3 Me Likeiii!
Vi bestämde att hon skulle komma till mig innan 1 (jag vaknade runt tolv) för kl 1 skulle vi pkta till stan för jag skulle med tåget till Gävle =)
Men iallfall så fick jag present av Emma och det var 2 typ kockböcker. Ena var om hur man gjorde olika soretrs glass (måste testas någon gång när mn har mkt tid över (Y) ) och en bok om massa pajer =)
Halv 2 gick tåget mot Gävle och äntligen skulle man få träffa Linnea igen och få komma bort från Hudiksvall!
Jag tror inte folk fattar hur UNDERBART det är att slippa HUDIKSVALL!!
Men tänkte precis säga att Linnea ligger i sängen och sover men hon vaknade precis av att telefonen ringde =)

Åååå jag har fått en present av Monica och Linnea men jag vet itne vad det är :O Jag e sååååååå nyfiken och vill veta Nu! Nu! Nu!
Men det är en Hemlis till senare :s

Jajaj denna kväll kommer bli tidig eftersom man måste upp så äckligt tidigt imorgon! Redan kl 6 :O bussen går kvart över 7 och då e jag på Scandic till 8 sen slutar jag kl 4 så får man se vad som händer på kvällen ?
Kasnke träffa Matilda eller nått annat kul :)

Jaaa men det blir att kolal runt lite på nätet nu! Kasnke gå ut på MSN! för en gång skull! Har ju inte kunnat vara ute på det på hela jullovet eftersom våran äckel dator inte tillåter msn på nått konstigt sätt :S

Men men nii får ha det bra !

XOXO <3

Natt inlägg!

Klockan är nu 03:33 denna 10 januari 2010! Först agången jag skriver 2010! Kändes lite konstigt men nice ää iallafall spelar dom Owl Citys låt FirefliesMTV just nu och jag bara tänker MYYYYYYYYS! när jag hör den :D
Den e sjukt chill! ( Me think so)

Imorgon elelr rättare sakt idag blir det att dra till Gävle ;) Det ska bli NICE! längesedan man träffade Linnea och dom Crazzy personsen där nu ju! Men Iallafall så har Linnea lovat att färga hpret på mig elelr hon har inte lovat utan jag säger att hon har lovat (Y)

Men men ska dra och sova nu måste upp tidigt och packa för en veckas Gäcle tripp =)

Puss och Godnatt Bitches <3

XOXO<3

18!!!!!!!!!!!!

ÄNTLIGEN!!!!! 00:02 denna natt (10/1-1992) föddes jag!!! med det menar jag att jag har precis fyllt 18!!! JAg e såååååå glad =) <3

Tack alla söta!

Tack alla söta som var hos Johan ikväll :D
Jag hade en riktigt mysig kväll! Me Likeiiii!
Tack även alla som hade köpt present till mig <3

Hoppas man inte har allt för ont i huvet imorgon!

JAg fick
:

Lady Gaga skivan The Fame

Björn Axen hårspray

En bok med massa 80 tals hunkar i så det får väl bli natt läsningen framöver ;) (skojja) <3

En ask Rommerska bögar eller menar bågar =)

En Kock mössa som Hanni Hoe hade gjort alldeles själv! den var jätte snygg! Fick även en fråge kortlek om mat och drycker så nu ska jag fixa skolan och lära mig massa saker =)

Puss på er Alla! Me Love ya! <33


Pastor Fred Phelps hat attack mot Lady Gaga!

Nu är lilla Adam Arg och Irriterad på äckel pastorn Fred Phelps från USA! Om ni vill veta varför läs detta!


GUD HATAR GAGA!

Den stockkonsertive, Amerikanska pastorn Fred Phelps är i farten igen.
Då och då sticker han ut sin vassa tunga och går till attack. Han har tidigare förklarat verbalt krig mot Sverige, främst på grund av våra, i hans tycke, "gay vänliga" lagar och tillåtande samhälle.
Den här gången riktar han emellertid sin glödande ilska mot färgstarka sångerskan Lady Gaga. I ett pressmeddelande från sin kyrka Westboro baptist church råder han hennes fans att inte falla för sångerskans charm och drämmer till med: "GUD HATAR GAGA".
Phelps kallar henne också för en "prentantiös slampa" som vilseleder sina unga fans och uppmanar till rebelliskt beteende.
Det står ingenting om Westboro.kyrkans vanliga hatobjekt, homosexuella, men vi antar att sångerskans bisexuella erfarenheter inte heller faller pastorn på läppen.
Westboro har till och med planerat att protestera i samband med Gagas konsert i St: Louis i Missouri den sjunde januari.

(Texten kopierad från Klick)



Seriöst blir så arg på denna äckliga gubbe!
Som ni kasnke ser på bilden med kryss över så håller domi skyltar som det står bla "GOD HATES YOU" och "NOT BLESSED YOUR CURSED"
Dom skyltarna är riktade mot Homosexuella!
JAg mår seriöst illa när det finns sånna människor! (Äckel gubben i svarta brillor!)

Så dagens Diss (största dissen jag kan tänka mig) går till:
Fred Phelps!

Och hissen går till:
Lady Gaga! Den mest underbara sångerska som finns i musikvärlden!

Me Love her <3

XOXO <3

Körskolan!

Sitter hemma hos min morbror. Gick hit efter körskolan!
Jag trodde det skulle vara jobbigare och nervösare att köra men det gick riktigt bra (Y) fast det kan man väl tacka Lota för eftersom hon är en person som kan prata så blir det lixom inte pinsam tystnad :)

Senare idag blir det att dra ner till stan och möta upp pappa och sen vid 7-8 så blir det att dra till Johan på FEEEST för moi! JAg fyller ju 18 på söndag! Jag längtar som FAAAN!! Fast min 18års dag kommer jag spendera i ett tåg på väg till Gäcle men heey jag får fira med dom där nere då =)





Ja annars vet jag inte vad jag ska skriva förutom att jag tänkte tipsa om en låt av Shakira den heter Did it again
Älskar den låten och videon e grymt nice med =) såå ALLA lyssna på den och kolla på videon <3


XOXO <3 


Tidig morgon!

Tidig morgon idag :( Vaknade vid 7 av att klockan åkte ner i golvet med ett BRAAAAK!!! så jag vart pigg på 2 sek typ =)
Jag skulle ha gått upp för 15min sen igentligen. Men men sitter och glor på vänner och väntar på att bussen går om 30 minuter sen ska jag åka till bilskolan och köra bil.
Jo föressten var ut till bilen för att hämta körkortstillståndet! Och shiiiiit vad kallt det är ute :O -19,2! Hålla fan att frysa sönder fingrarna :/
Men men nu ska jag göra mig klar att åka till stan!

XOXO <3

Paows tävling!

Detta är mitt bidrag i Paows tävling!

Hennes blogg hittar ni här.
http://www.paow.se/

Jag kopierar det man kan vinna och hoppas alla går in på hennes sida och deltar!  Den saken som är bra är att ALLA kan delta! även dom som inte har blogg! Så THUMB UP för PAOW!

Detta är Tävlingarna som man ska delta i!

Ni har tre tävlingsalternativ. Även för er

som inte har blogg!

OBS! Bilder på Priser finns på
http://www.paow.se/ OBS!


 

1. Designtävling:  Så lägger ni upp en prototyp på en design i fanbilder (det ser ni längst upp till höger) Glöm inte att skriva mejladress! Jag vill ha förslag på en ny, luftig design!

2. Bloggtips tävling : Ge mig tips, om t.ex. kategorier o.s.v. Vad som helst, photoshop eller annat ni vill läsa/sem helst! Skriv i kommentarsfältet (glöm inte mejladressen).

3. Länktävling: Ja, främst för er med blogg (eller hemsida). Skriv ett inlägg i eran blogg med länk till tävlingen och skriv vad man kan vinna! Sen när det är klart så länka till erat inlägg på kommentarerna. Glöm inte att skriva mejladressen =)

I varje del kommer det att finnas tre priser och de är:

Handsmycke från Emmelist (Kommer att bli tre lyckliga vinnare!)


Linnen/tröjor från min personliga favorit Kan Dee! (3 lyckliga vinnare!) Läs hennes blogg också på kandeedrawings.blogg.se!


Sedan har vi en almanacka med mig moi på (Även här blir det tre stycken superlyckliga vinnare!) från Tryckdig.se!

Dell har dessutom varit snälla och gett mig en bloggdator. Är nästan lite avundsjuk för denna kommer att gå till den bästa idéen, länkningen eller designen. Så snygg! En lycklig vinnare som tas från någon av kategorierna ovanför!

Datorn är en Dell Inspiron 11Z med inbyggt 3G-kortsmodul, 2 Gb RAM, 250 Gb hårddisk, Windows 7 och en Intel Core2 Duo processor. Den är liten, rosa och jättefin!

Dell har dessutom varit snälla och gett mig en bloggdator. Är nästan lite avundsjuk för denna kommer att gå till den bästa idéen, länkningen eller designen. Så snygg! En lycklig vinnare som tas från någon av kategorierna ovanför!

Datorn är en Dell Inspiron 11Z med inbyggt 3G-kortsmodul, 2 Gb RAM, 250 Gb hårddisk, Windows 7 och en Intel Core2 Duo processor. Den är liten, rosa och jättefin!


Tävlingsdelen är KOPIERAD från http://www.paow.se/

Bilder finns på hennes sida!


XOXO <3

Skinny girl or mullig tjej?

Jag är sååååååååååååååååå trött på smalhysterin!! Seriöst vem vill ha ett benrangel som man kan känna knotorna på i sängen?
Jag läste på Kissies blogg (Kissies.blogg.se) att hon tyckar att man är tjock om låren går ihop och om magen lixom trycks ihop när man sitter ner!
Nej det ska vara kurvor på tjejer men jag tycker inte det ska vara överdrivet! Bara man mår bra inombords! man kan väga 130 och må bra medans man väger 50 och mår skit inombord! Lev hälsosamt helt enkelt ;)
När det gäller killar okej det är snyggt med tränade killar som har lite muskler här och där men inte överdrived då blir det spy varning. samma där när det gäller lixom man behöver inte väga för mkt!

Så jag tycker alla ska våga väga som dom vill bara dom inte mår dålig av det ;)






1. NEEEEEJ!! sååå fult!! för smalt!
2. Detta tycker jag e ganska snyggt men skulle inte vilja ha i sängen! alltså helt OK!
3. This I Likeii! Whitney från Top Model! Hon är sååå jävla vacker!



XOXO Skinny Bitches and Fat Bitches <3

Denna dag har varit.....

.....riktigt nice faktiskt. Började inatt när jag somnade på soffan och när mamma ringde imorse på min mobil så hörde jag att det spelades Bad Romance med Lady Gaga och jag tänkte inte att det ringde så jag låg och diggade med, tillsist kom jag på att det ringde. typ 1h och 20min senare kom jag på att jag skulle med bussen som gick om en halvtimme så då var det bara att packa handduk och nya kläder skulle nämligen till morbror inne i stan och duscha!

Ååå fy fan vad skönt det var!! man slapp till och med frysa (Y) helt underbart =)
Men inna jag gick till honom så var jag på Bilskolan och skrev prov om b.la vägmärken! Seriöst jag suger verkligen på vägmärken :O det är hur svårt som helst ju =O Men imorogn tjugo i tio är det dax för min första körlektion. Jag är sååå jävla nervös :/ men jajaja ska npg gå bra endå, men efter det blir det förhoppningsvis fika eller liknande med Madde N på stan om jag får tag på henne :S

joo jag knäppte lite bilder med camen när jag kom hem!
Älskar verkligen syrrans Calvin Klein halsduk (L) såå skööön och varm nu när det är så jävla kallt ute =)

ÅÅÅÅÅ nu var det reklam för Let´s Dance på tvn och det var Elin Kling som dansade! Asså seriöst hon är ju hur sjukt snygg som helst :O Sjukt snygg klädstil har hon oxå (Y)
Det är en Me Likeiii!

Men ska kolla lite på tv nu tror jag som alltid men jaja vad ska man ananrs gör ? gå ut och gå? Naaaaa tror inte det då ;)

Oj vad långt inlägg det blev men nu ska jag sluta !


XOXO vackra människor <3



Natti!

Natti natti blogga! Syns imorgon alla pluppar <3

Tråkig film!!

Fy fan! sitter och glor på "The Cheetah Girls" och den filmen verkligen SUcks!
Sååå pinsamma skådespelare! Hon som är med i Thats so Rhaven? någon som vet? hon är störd! :S

Nee måste hitta något annat att kolla på så man inte somnar i soffan. Eller det kanske skulle vara bra eftersom man ska kunna komma upp imorgon eftersom ajg har prov imorgon :(

OCH! jag kom precis på att om 4! TRE! 4! dagar fyller jag 18!!!! Kan ni fatta 4 dagar! Såååå jävla underbart. Längtar som faaan! <3

Me Like ;)


This is hot girls and boys! meee likeiiii!

Olsnäs 2009 <3

Jag satt precis och kollade genom bilderna på datorn och hittade alla bilder från Olsnäs!
GUUUUUUUUUUUUD vad jag saknar det stället! Bland det vackraste stället jag har varit på <3 synd att man inte ska med dit i sommar men blir Luxemburg istället! <3



Nere vi badplatsen <3



Maja, Emma och Emelie nere på bryggan <3


Översvämmning på bryggan!

Saknar Olsnäs som fan <3

WIII! :D

Gårdagaen var MYCKET rolig! Började med att man åkte in till stan vid tolv med Ki och Maja vi gick lite på stan medans vi väntade på Lisa som hade sovit lite för länge =)
Vart pizza på Amandas! mumma (Y)

Sen på kvällen åkte jag in med KI för vi skulle till Oskar och ha myskväll.
Vi kollade på 2 filmer den ena heta Trainspotting eller nått :S konstig film var det iallafall handlade om några knarkare i England eller nått. Man vart bara arg på den så inte så bra betyg får den =)
Men sen kollade vi på Skräckfilmen The Children(?) Jag säger bara OMG!!! fy fan har aldrig varit så inne i en skräck film någon gång :O Handlar om massa barn som får nått virus och mördar sin föräldrar på massa sjuka sätt :O Fy fan satt på helspänn hela filmen med konstig känsla i magen!

Jaja The Children borde typ alla se den var faktiskt ganska bra (Y)

Men nu är man hemma från Oskar och är  jävligt trött somnade fan typ 4 halv 5? vaknade vid 1 trött like hell efter att sovit i en väldigt smal soffa.

Nu sitter man och äter Chili nötter och kollar på skidskytte efter att man har tagit bort massa vita saker på Oxfile! Gud vad gott det ska bli när vi ska äta den!! MMMMM!

Men nu blir det att typ halvsova lite sen vet jag inge mer :S

Men ha det nice!

XOXO <3

?

Är det bara jag som inte förstår mig på videon till Agnes låt I need you now :S
Hon står mitt ute i en öde öken och sjunger i olika Galaklänningar medans en Indian rider runt på en häst och letar efter henne! JAg bara neee funkar inte! det måste hända lite saker i en musikvideo inte bara står framför en konstig bil :S
Så skärpning till Agnes hon kan göra bättre videos tror jag iallafall (Y)

XOXO <3

Jag förstår mig inte¨på videon till I need you now med Agnes! Hon står och sjunger framför någon konstig bil mitt ute i öknen medans en Indian eller nått lyssnar i marken och letar efter henne :S Och det konstiga av allt är hon verkligen BARA står framför bilen och sjunger i sina olika Gala klänningar :S   Me dont like the video :/ men låten är helt okej (Y)


1,2,3....

...Not only you and me!

God morgon världen (Y) =)

Vaknade precis är trött som F*N men man måste upp för att kunna åka till stan annars är det ganska svårt =D
Men men dom spelade 3 med Britney Spears <3 precis och det gjorde denna morgon värdig att gå upp till!
Just nu spelar dom Tik Tok med Ke$ha elelr hut hon stavar den e Nice!!! ;)

Jaa men det blir väl bara att sitta framför tvn nu kanske och sen duscha i våran stört dåliga dusch!!!
Det går seriöst inte att Duscha länge :( det kommer typ INGE vatten oxå så fryser man sönder eftersom allt vatten inte täcker kroppen :O Undra hur länge man kommer behöva stå där med huvudet när jag ska färga min Otroligt vackra (NAAAAAT!) Utväxt som har kommit tillbaka (Y) Med man får väl leva med dålig dusch ett tag till sen så hoppas jag det blir bra igen. Man kan väl tänka att man har tur att man får Duscha för det är många som inte får det!

Hahahah jaja men nu blir det tv sen duschen!

XOXO <3


Denna tråkiga dag!

Ja nu är första gången jag tänkte skriva ett långt inlägg eller får se hur långt det blir (Y)
Men iallafall denna dag seriöst hur sugig har inte den varit? Började med att man gick upp kl 10 för skulle till trafikskolan och göra prov men orkade in så tänkte åka in halv 3 istället men mmmm SHooore! jävla ÄCKEL snön snöar ju! så pass mkt att jag kände mig inte taggad att dra till stan ;) så jag jag satt hemma kollade på Jönssonligan och Dynamit Harry, Ett Öga Rött ( shiit vilken konstig film det vara asså :O ) och sist men inte defenetift inte minst SÅ SOM I HIMMLEN! SERIOUSLY!! den filmen är såååååååå bra älskar den! den är lungt världens bästa film (enligt mig iallafall ;)

Men men ska dra ut imorgon iallfall bli väl till stan med Maja och Ki (dom jag vet iallafall) bli mysa runt, har fan inte varit i stan på hmmmm 100 år? så boring där men jajaj. Ki skulle följa med om vi åt Pizza och snäll som jag var sa jag OFC! blir väl Amandas Pizzeria! Lovar nummer 1 bland alla Pizzerior! alla borde testa ;)

Men nu är det lovly Lady Gaga musik som gäller en stund på kvällen innan man somnar!

Puss Puss <3


Yeees tänkte börja med blogg ;)

Detta är mitt första inlägg jag vet inte riktigt vad jag ska skriva men det kanske kommer senare ;)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0