Om Hudiksvall.

Måste säga lite saker som beskriver Hudiksvall, det är ett talsätt som stämmer in =)

What goes around comes around!

Det är verkligen så i Hudiksvall! Lixom säger en person nått om en annan så kan jag nästan lova det ;) Och joo jag tycker att du AH (skriver inte namn på folk utan initialer haha) är väääldigt patetisk! måste säga det bara men om du gillar att visa min blogg för folk så är det bra mer läsare åt mig!

Thats all I need to say!

Bye bye Bitch!



XOXO <3


Nu mina små kära vänner!

Jag har en bekännelse! Jag är TAGGAD som fan på BOUNCE ikväll! ska bli super duper mega whooohooo kul!!

Jo en sak till: killarna i Stockholm voooosch vad snygga dom är! alla har typ sjuuky snygg klädstil samt deras frisyrer!! Me LIkeiii! Samt tjejerna klär sig mkt bättre här än hemma! och jag älskar när det är mkt folk och man har massa bilar runt sig!

Puss ock kram nu ska vi Restaurangii =)


XOXO <3


Stockholm i mitt hjärta! <3

Sitter på STF Fridhemsplan på Kungsholmen just nu! Har varit och ätit på en Grekisk kolgrill mkt gott (Y)
Har shoppat lite saker idag, 2 par skor, 2 par tröjor, 2 par jeans! så nu är pengarna snart slut tänkte jag säga =) ne men kanske blir en halsduk från Urban Outfitters imorgon!
JAg och syrran ska springa runt i Stockholm och göra massa saker :O vet icke va hihi men det blir säkert roligt :) och imorgon kväll kl Halv 8!? blir det BOUNCE!!! helt fucking unbelivebal ska det bli! såå imorgon får jag se Globen inifrån och Bounce för försat gången i mitt liv! Men tyvärr är det för första och sista gången jag ser Bounce eftersom det är deras avslutnings konserter i helgen :( meeen ska bli underbart!

Nee nu sitter man på vandrarhemmet och väntar på att syrran ska komma kl 12 inatt :S vi ska möta henne på stationen hhahaha roligt! nej -.-

Men nu vet jag inte vad jag ska göra mer än att slappa och känna en illaluktande lukt i rummet :/

Jo btw Anna Anka är fuuuuuuuul och konstig!!


<3


Längtar!!



XOXO <3

uuuuuuuuuuuusch!!

guuud vad jag inte gillar Petra Mede! hon måste vara den konstigaste människan och drygaste människan i TV-rutan :S

ja ja hon är som hon är!

Idag så var man i köket och jobbade inviduellt med korg. Jag tyckte det gick skiiiit för mig men men lärarna tyckte maten var god så man ska inte klaga hahahhaha
efter skolan blev det uuuuuuuuuuupp till Rolft Bilskola!! oaooaoa tänkte att nu jävlar ska jag klara Fas C men neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeooo fick 59 -.- ! inte roligt -.-

meen man får väl kämpa flera gånger hahah ne ska fan klara det nästa gång!!
men om jag klarar Fas C så måste jag göra FasFordon som handlar om bilen :S och bilen bryr jag mig inte ett skiiit om eller fattar inget om :O ne uscha säger jag bara!


Till helgen blir det STOCKHOLM!!! längtar som fucking hell! Blir Bounce på Globen på Lördagskvällen med Siiiisster min =)



Nee nu ska jag inte skriva mer för nu ska jag kolla på Roast på Berns tror jag det var :S
Förvirrade Adam idag


Vissa Killar är snygga så är det bara!


XOXO <3


Softich dag!!!

Började med att åka till skolan, fick reda på att vi skulle ha bara samhälle men jag och madde skulle tydligen på möte om utlanspraktiken så vi slapp samhällen!! :D efter det åkte vi ner på Möljen och solade en kort stund sen vart det att åka med Stina R och Emma till Sundsvall för att kolla lite! det var riktigt skönt att göra nått sånt lite spontant hihi
Vi fikade på ett av mina favorit caféer BARISTA! sååå sjukt gott fika där plus att det är FairTrade Café gör det ännu bättre (Y) och nu sitter man hemma och kollar runt på datorn och mamma och pappa ligger och sover i soffan!

Imorgon måste man hitta på nått!! förhoppningsvis är det soooool och varmt ute så kan man sola lite (Y)

Men men nu blir det att kolla vidare på nätet kasnke nått bra på tv med? vem vet inte du vem vet inte jag hihi

jaja


XOXO <3

Gay!

Ja jag är GAY!! so what? =)

funderingar runt bröllopen 2010!

Varför uppmärksammas Kronprinsessans bröllop så himla mkt HELA tiden? Jag tycker dom borde uppmärksamma GB gubbens BRöllop lika mkt! Om jag skulle välja ett bröllop av dom två att gå på så skulle jag lungt välja GB GUBBENS!!!



Aaa annars så sitter jag i Valbo med Linnea och är barnvakt åt sötisarna Vendela och Kevin =) ska vara det idag och imorgon! Var ute och lekte så man är lite blöt i kläderna -.- men det torkar som tur är =) men nu blir det spela lite spel sen laga lunch!


XOXO <3

Söndag 4 april 2010

Tiden bara rinner och rinner på!! Sitter och glor på Jakten på Julia! det är ett riktigt roligt program faktiskt :) nytt favvoprogram? njaaa Hollywoodfruar är fortfarande bäst!! (Y) Ikväll blir det Bingolotto! JAG SKA SPELA!!! WOOOHOOOO!!! <3

Vad gör ni då alla mina söta ungar <3

GRATTTTTTTTTTTTTTTIIIIS!!!!

GRATTIS världens bästa Petra !! och Pontus till lilla flickan :D Hur gullig som helst e hon!!! Grattis igen <3
Ni kommer bli AWSUUUM föräldrar!!


Skins!

Jag saknar serien SKINS!!! seriöst en av dom bästa seriierna som finns. JAg har sett säsong 1 och 2 (inte hela utan dom avsnitt jag kunnat sett) men det är en serie jag verkligen verkligen gillar! Jag fattar inte varför svensk tv har slutat sända den serien :S En sak som jag inte hängt med på riktigt heller är att dom har bytt ut alla skådespelare så alla är nya.
Jag kan tacka serien Skins för att ha fått upp ögonen för Mitch Hewer världens snyggaste kille men nu när han är utbytt är det värt att kolla på då har jag tänkt mig några gånger? Det verkar som engelska killar är väldigt snygga iallafall i serien Skins! Den nya snyggingen i Skins heter Luke Pasqualino! Look him upp på google jag har inte så många bilder på han men några har jag =)

Därför bjuder jag på dom nu!







Sååå en liten fundering! Är det någon som kan ladda ner hela SKins serien (alla säsonger) och sen bränna en skiva som ni får av mig som ni bränner dom på? SKulle älska den personen såååå mkt då (A)


XOXO <3

Usch :(

SItter och kollar på "Timmarna efter tsunamin" och får sjuuuuukt konstig och illamående känsla i hela kroppen :/ Jag kände ingen som var med eller nått sånt men fy fan vilken känsla :/ tycker så sjuuukt synd om folk som miste eller kände folk som var med om det!! Kan ni tänka er det är fan 6 år sen!! helt sjukt och man får endå lika konstig känsla i magen och jag blir illamående att se det :(



Men nu är det lov iallafall!!!! sååååååååååååå skönt!!! LOVE IT!! <3



XOXO <3

RSS 2.0