this day!

Yees yeees denna dag börjar halv elva uppe på tingsrätten och man pker tio i tio bussen in så man fick sovmorgon! det gillas!!! sen slutar man förhoppningsvis efter det så blir det tidig dag oxå (Y)

men men ska göra mig färdig för att åka in till stan nu!
Bjuder på en bild på snyggis kille!



Snygg tatto oxå!

XOXO <3

:(

Orkar inte mer! seriöst kanske mår bra utåt men ej inåt! vill bort! orkar inte vara kvar här! det enda som göra att jag orkar bo kvar här är mina vänner! ÄLSKAR er sjuuuukt mkt så ni inte kan förstå!! <3

21 februari

seriöst en helt onödig dag! sov till halv tre idag! orkade knappt gå upp och när man väl har gått upp måste man svara på miljoner frågor av famoljen varför man sov så länge och varför jag var uppe länge och varför jag var uppe länge! jag svarade "DET ÄR HELG!" fattar mig inte på mamma hon blir sur om jag är uppe till 4 på helgerna när jag är hemma men om jag hade varit på fest eller nått och kommit hem 4 så hade hon inte ens brytt sig :S förstår mig inte på henne ibland! förstår mig inte på dom andra i familjen heller. får damp hela jävla tiden! det är BARA ett och ett halv år kvar minst att b o hemma :/ vill seriöst flytta hemifrån LÅÅÅÅÅÅÅNGT bort från Forsa, Hudiksvall, Hälsingland, Gävleborg!

Annars så var det kuli går hos Emma! hon är så söt och det var trevliga personer där! när man skulle gå hem på natten så hålla man på att blåsa bort i dom starka vindarna! som Frida sa "man sväljer flera deceliter snö genom bara att gå" och det gjorde man verkligen snön bara svichade runt!

så ttäänk vad skönt det skulle vara att få åka utomlands med folk man tycker om! bara släppa allt och inte bry sig om sverige!! Längtar verkligen till sommaren när det blir 4 veckor med Madde N i Luxemburg! kommer bli skit kul!!

aa nu har man sagt vad man tycker för tillfället! så nu får jag vara nöjd!


XOXO <3

Uteliggare och fyllon...

....gillar inte jag!!! jag känner att det finns ett obehag runt dom! jag tänker både stackars dom och skyll dig själv! och när jag menar fyllon menar jag domsom är ute på stan i risiga kläder och bara är vidriga och inte alkoholister som bor hemma (understand?)

NEJ!

Neej nej nej nej nej!!! Skulle aldrig utsätta mina barn för skönhetstävlingar! seriöst! okej ungen är skiiit fin men nej! bara fel fel fel!!!


Bio dax!

Då är det dax att åka till Bion för att checka Valentines Day med La Familja! myyyyyyyyyyysigt värre!!

XOXO <3

Denna dag ..

Denna dag har varit både onödig och nödig *hihi* men iallafall så skulle vi börja 12:20 men jag hade körlektion kvaert i elva såå det var nice :D sen så hade vi samhällsprov på samhällen och det tog max 30 min :s Sen drog jag och MAdde ner till Hudiksvallsgym och gymmade :D Första gången för mig (Y) det var riktigt kul faktikst! Ska dit imorgon och gå 1 timme för orkar itne åka hem mellan skolan och körlektionen :D Ska bli kul (Y) Puss på alla jag e glad idag <3

XOXO <3


Design 2

längesedan jag uppdaterade men men vädre e piss är trött på massa saker så det kan vara ibland lixom :D

oxå till det som detta inlägg ska handla om är att jag såg att det var någon som kommenterade och fråga hur jag vill ha min design och dom färgerna jag skulle vilja ha är svart,vitt och lite rött. själva designen vill jag ha stilren och enkel :D
Vet inte vem som skrev kommentaren om att kanske kunna hjälpa mig med den och det skulle vara super duper nice om du kunna göra det!

XOXO <3

RSS 2.0