Halv 8 hos mig!

Jaa sitter och kollar på halv 8 hos mig :D jag tycker det programmet är riktigt kul faktistk! Eller jaa jag tycker det är kul att sitta och kolla på hur folk bor och hur jaa dom bor! Jag är nästan alltid avundsjuk på deras lägenheter/hus!!

Meen meen mitt liv är inte mer intressant än så, så jag vet inte riktigt vad jag ska skriva? :O
Joo en fundering är det dyrt i Danmark?





Bjöd på 2 bilder på den vackraste killen i HELA världen!!! (enligt mig)




XOXO <3

Earth Hour!!

Ikväll är det EARTH HOUR! glöm inte bort det!!! så samla dom ni tycker om som är mysiga och snälla! Släck ALLA lampor, tv, datorer och allt som går på ström (helst) och tänd massa levande ljus och värmeljus och myys mellan kl 20:30 till 21:30!!! Do it det är sjuuuuuuuuuuukt mysigt <3




XOXO <3


Antiage tandkräm?!

Seriöst är det verkligen nödvändigt med Antiage Tandkräm som föryngrar tandköttet? Hallå det är redan för mkt Antiage saker på marknade och då känns tandkrämen lite lite onödig!! neee Bort med sånna saker tycker jag :)

What a day!

Denna dag känns som den har varit VÄRDELÖÖÖÖÖÖÖS!! nee men asså kliver upp för vi började kl 9 med projektarbettet hade det i 45 min sen skulle vi ha Näringslära men vi fick gå på konsert i stället som I-vals eleverna (slutkonsert)! Dom var mkt mkt bra!! fick rysningar och vart alldeles  varm i kroppen när en av tjejerna sjön "Walking in Memphis" (stavning?) men shiiit underbart var det. Sen så var det en som typ det lät som hon gnälde när hon sjöng så henne gillade vi inte. Men iallafall efter Konserten så gick vi och åt för att sen ha idrott men då hade vi ingen idrott för det skulle vara utvärderingsdag kl 1 så vi gick på konserten igen när den började kl 12 :D sen efeter konserten så hade vi utvärderingssaken. Heeeelt jävla värdelös dag egentligen.

Meeeeeeeeeeeeeeeeeen imorgon blir det att jobba kväll i köket! ska bli kul kul kuuuuuuuuuul!!!

heyaheya!! olalalla =)

XOXO <3

Maja *söt* Olsson

en länk till Maja *söt* Olsson <3

http://attbytastrumpor.wordpress.com/

I wanna feel...

Loooove looooove!! :(

Alla har en svag punkt!

Jaa som jag skrev alla har en "svag punkt" även dom som visar upp sig som fel fria! JAg försöker vara en person som inte bryr mig så mkt om vad andra personer säger men det gör jag endå fast jag inte visar det! så är nog alla egentligen eller vad tror ni? jag själv har min svagaste punkt på att jag tycker att jag är rädd för vad folk ska tycka om mig. Jag är verklige verkligen rädd att ska bedömma mig som person genom mitt utseende innan dom lär känna mig, och det kan jag säga är en väldigt hemsk känsla att känna så fort man ska umgås med nya personer :(

Såå alla personer som läser detta vad är eran "svaga punkt"?



XOXO <3

Förändring?

Vill göra en förändring i mitt liv!! men vad ska jag göra?

ska jag bli Blond?

Ska jag bli brunhårig?

okej det kasnke inte är en stor förändring men det är lite förändring iallafall och det skulle kännas skönt =)

Har ni något förslag? så kommentera <3



XOXO <3


just nu i lilla Adams liv....

.... så händer det inte så jätte mkt men jag sitter i köket och väntar på att ugnen ska bli varm så man kan ställa in potatisgratängen som precis ställdes in i ugnen :D om 30 min så åker oxfilen in i ugen!! blir mumma tillsammans med min rödvinssås!

Linnea den lilla apan kom precis hem från hennes faster och hennes man =D så nu blir det v'l prata roligt eller nått jag vet inte? roligt har man alltid med den apan hahahah! Saknar alla söta människor i Gävle jätte mkt!! måste träffa dom snart <3

Lördagen blir lugn och sansad kommer sitta hemma och kolla på tv så HOPPAS det är nått bra annars sätter jag på film!!

men men puss puss alla sööööööööööutisar!! <3





XOXO <3

Just wanna say.....

...... att jag ÄLSKAR mina vänner!!! finns inga bättre än er <3 Love to all off you!!



Snart kommer Lilla Linnea Brolin från "stora" staden Gävle ! Hon ska stanna över helgen så då får man umgås med den lilla sötisapan =)

XOXO <3

19 mars 2010!

Jaaa denna dag har varit väldigt oitressant men väldigt rolig! på samhällen idag gjorde vi ingenting och då menar jag verkligen ingenting! elelr jo vi knäppte massa flummkort och skrattade :)

Just nu kollar jag på Lady Gaga och Beyonces video till Telephone eller vad låten heter :S man kan säga det är nästan mer skådespeleri än låt men nått som är säkert INGEN kan göra videos som GAGA!! :)

en ny favorit är Ke$ha!! hon är jätte bra hörde hennes låt Blah Blah Blah innan Gaga och hon gör grymma partey låtar =D

 
Coming out your mouth with your blah blah blah
Zip your lips like a padlock
And meet me in the back with the jack and the jukebox
I dont really care where you live at
Just turn around boy and let me hit that
Don't be a little bitch with your chit chat
Just show me where your dick's at



XOXO <3

frågestund näst eller? =)

hahha fick precis en fråga av någon Anonym person!!! frågan löd såhär: är du givare eller tagare?
Först innan jag svara på den frågan så tycker jag att den som kommenterar anonymt inte behöver kommentera eller nått sånt? okej?

och svar på den frågan är Versitale! (stavning?) om ni vet vad det ordet betyder! :P

XOXO <3

tyvärr ingen tvärrandig kille :/

tyvärr Mia så hittade jag inga tvärrandiga killar :/ men kan visa 1 till snyggis (A)


och joo Axel, 1 Hollywoodcruch som jag har fast han inte är en Hollywood kändis är Mitch Hewer!!! sök på honom så får ni se nått fint!! =) <3


XOXO <3

whuuuuuut is that Boombaloomba?

klart det är Boombaloomba som är här!! :D vem skulle det annars vara? konungen av sibirien eller? nejnej Boombaloomba är det!!

Do you come here much? 

kan inte folk typ kommentera när dom kommer in på min blogg och läser detta inlägg så jag vet vilka som är inne!? det skulle vara kul tycker jag :D
men sen så har jag sån humor  



bjuder på lite snygga bilder på snygga folk! (folk kanske undrar varför fler killar än tjejer på bilderna? men heeey jag är väl inte bög för intet eller? :S)


XOXO <3

17 mars 2010

oj oj oj vad dagrna rullar på. nu är det 1 vecka tills vi ska jobba kväll på Lansen! kommer bli AWSUUUMMM! det är 10 dagar till Earth Hour! så alla små vänner släck ALLA lampor tv och allt (kanske inte kylskåpet och frysen) under 1 timme komemr inte ihåg just nu vilka tider det är men skit samma. såå ALLA gör det ;)

lite prat om denna dag som har spenderats på Lansen och har lagat mat för fulla puckar. Var i Al a Carten med Ante och Sara två väldigt roliga personer om jag får säga det själv =) bra gick det lite team work var det (Y) jag var fiskkock idag så nu luktar man fisk! muumma eller inte!

blir nog en tidig kväll för mig ikväll om man ska orka upp till halv 7 imorogn med för ännu en dag i köket!
måste säga att detta schema vi har fått efter sportlovet är NIIIICE!!! kök 3 dar i veckan sne broman dom andra två =) loooove it!! <3


XOXO <3

oj vad har hänt?

jaa mina kära små vänner vad har hänt? jag uppdaterar mkt på bloggen helt plötsligt!! :O kan det vara så att mitt liv har blivit mer intressant eller vad har hänt? :O neee så kan det inte vara!
Meeeen man kansk är inne i en bloggfas som man bara vill blogga mer!!? jaa så kan det vara :D

meeen nu vill jag skriva om lite saker. Jag har en ny favorit låt för dagen iallafall :D hörde den på MTV i morse och har varit fast med den in huvudet heeela dagen! "IF We Ever Meet Again" med Katy Perry ft Timbaland!! Love den låten <3

joo jag vill skriva om lite modemissar och lite sånt :D

Jag såg en tjej på bussen hem idag som går i 7-8an eller nått (?) som hade fakeglasögon sånna där snygg svarta! jag tycker hon är för liten för att ha sånna dom passar inte i sån ålder dom ska man börja använda när man blir runt 17-20 då är det Hot Hot HOT!! och en tjej på broman idag hade bland dom fulaste jeans shortsaktiga saker idag :S satt under tuttarna typ och var VÄÄÄÄLDIGT osmikrande för kroppen!!
Och joo jag tycker det är tufft när folk vågara vara sig själv och så men jag fattar inte bara för att folk villl sticka ut och inte vara som alla andra så måste dom väl inte klä sig fult elelr ha håret rosa (typ 4 rosa på håret) elelr orange/blont hår!! Nej Nej clean up säger jag!!

såå nu har jag sagt mitt om sånna saker idag =D

Puss puss allihopa <3

bommchicka wawa!!

JAg har skaffat Skype eftersom inte min msn funkar på denna äckeldator!! Joohanssoon är vad jag heter där!! så jag tycker alla ska adda mig! =) meen annars har denna dag varit ganska bra. imorgon blir anagligen mkt bättre eftersom vi ska vara i köket då (Y) även kök på Torsadg <3 Love it!! <3 men men vad ska man göra ? finns inte direkt mkt :/ känner mig lite arg oxå och irriterad på en viss person som jag verkligen inte vill känna mig irriterad på! :'(

Fast vad ska man göra åt saken man kan  ju inte vara glad på en person hela tiden!? :(


Nice nice eyes!! <3

XOXO <3

......

Bite me BITCH! är det enda jag tänker nu!! är irriterad like hell!!

Svenska Hollywoodfruar!

Ikväll var det det andra programmet av Svenska Hollywoodfruar och jag klara inte av att kolla på ett program utan att skratta åt Maria Montazami!! Hon är en sån underbar människa!! och Hennes mamma som var med i dagens program är så jävla lik henne!!! på pricken!! Underbara människor!! "min mamma har konserverat sig bra.......som burkar alltså" åååå underbart!! <3


Love her!! <3


XOXO <3

sommmar sommar sommar?

Är sommaren påväg till lilla landet lagom? jag har gått och tänkt att våren är här och helt plötsligt så började det hagla :S men så är väl vädret eller? Jaja slut pratat om vädret som är som ett isbrytar samtalsämne :)

Nu vill jag prata om saker som jag verkligen är intresserad av och det är mode!! jag har börjat tröttna på att alla tjejer har skor som går upp på vaderna men liten klack. jag tycker inte det är så snyggt faktiskt! Och asså seriöst knähöga skor? HUR tänkte folk när dom designade dom ? och personer som sätter på sig sånna? hallllllåååå det är så sjuuukt fult!!! :) (enligt mig) Men något som däremot är sjukt jävla snyggt spelar ingen roll vilken tid på året det är så är klackskor!! så jävla snygg och klitchar till kkläderna i allmänhet :D såååå alla tjejer där ute!! kör på klackar, pumps, tygskor eller Converse eller nått liknande och inte vad eller knähöga skor!!

och jo ett litet tips till! ni tjejer som INTE kan gå i klackar! Gå inte ut innan ni har lärt er gå i det!!!! + tjejer som inte kan sminka sig, SMINKA ER INTE!!!



Snygga snygga snygga!!! =)

XOXO <3


14 mars 2010

guud nu har det gått 2 och en halv månad på detta år :O sjukt!! så därför säger jag såhär!!! vill på en WEEKENDRESA!! nån som vill hänga på? =) <3

Biljetterna är hämtade!

Jaaa äntligen är Biljetterna hämtade till Gaga! fan asså kan inte fatta att man ska få gå på hennes konstert!? Syrran var på en konsert med henne på Nya Zeeland för nästan ett år sen och då var hon inte lika stor som hon är nu för hon var förband till Pussycat Dolls! Hanna sa att hon var sjukt bra då och jag hoppas hon är lika bra nu!!! ååååååå glad jag är!! <3

Ikväll blir det Middag på Texas så då får man bli redigt mätt =) och detta har varit sista dagen på lovet :( lite ledsamt för man inte har hunnit göra nått under lovet känns det som :/ men så är det :)



XOXO <3

Längtar!!!

Den 24 April blir det Bounce på Globen!! sen den 8 Maj blir det LADY GAGA!!!!!!!!!!!!!! kan man längta mer elleR? =) neee inte jag iallafall :D ååååå kan det inte vara nu??!!


Längtar!!

Puss puss <3

oj oj oj!!

nu har det varit VÄÄÄÄLDIGT dålig uppdatering hör på bloggen! men jaja man kan ju inte blogga hela tiden eller? :D plus att mitt liv inte är så jävla roligt för tillfället men men.

Idag så skulle jag velat bokat biljetter till LAdy Gaga men har ingen att gå med :( men man får leva vidare i sitt tråkiga liv! men ska ju till Stockholm och gå på BOUNCE!!!!!!! på globen!! Längtar som faaaaan!!! <3
i helgen så blir det lungt eller ja på Lördag (imorgon) blir det ut på krogen! Ki min kära lilla Ki fyller 18!!! Grattis till den snyggingen <3 sen så är det ju lov nu! Kan det bli underbarare? det kommer bli plugg på körskolan och sen när jag har ett liv så blir det väl stan? på Tisdag blir det iallafall klippa mig och kasnke lite fika på stan med Emma och någon mer kanske? Sen ut på Onsdag igen!!! Fan blir knapert om åengar detta när dom redan är slut :(

Får väl fixa det på nått sätt iallafall! men nu har jag skrivit lite här iallafall så nu känenr jag mig nöjd!

Puss och Kram på er allihopa <3

RSS 2.0